Blog - Rent a car Zim

Pročitajte naše tekstove o rent a car vozilima kao i korisne savete koje vam predlažemo kako bi vaša vožnja u Beogradu i Srbiji bila bezbednija i udobnija. Iznajmljivanje auta može biti težak zadatak ali vam mi u našim blogovima olakšavamo izbor rent a car vozila.

Automatik  ili manuelni rent a car automobil?

Automatik ili manuelni rent a car automobil?

Iznajmite automatik u Beogradu ili na aerodromu Beograd. Sve češća dilema današnjih vozača je da li se opredeliti za automobil sa manuelnim ili automatskim menjačem. Tako se i mi u Zim rent a caru svakodnevno susrećemo sa istim pitanjima u želji da pomognemo našim klijentima. 

Rent a car za inostranstvo

Rent a car za inostranstvo

Proverena agencija za inostranstvo ZIM rent a car. ZIM rent a car agencija iznajmljivanjem automobila bavi se već dugi niz godina, skoro 20. Upućeni smo u sve zakonske norme kojih se treba pridržavati u zemlji i inostranstvu a tiču se rent a car za inostranstvo. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, brzo ćemo ih otkloniti

Neograničena kilometraža

Neograničena kilometraža

Naša ponuda za iznajmljivanje vozila podrazumeva neograničenu kilometražu za najam od minimum 4 dana. Što znači da ne postoji limit kilometraže i sa našim vozilom možete preći neograničen broj kilometara bez doplate. Pored neograničene kilometraže podrazumeva se i kasko osiguranje, kao i asistenciju na putu u toku 24h za sva rentirana vozila u našoj zemlji i inostranstvu.

Nekoliko ključnih prednosti rent a car-a

Nekoliko ključnih prednosti rent a car-a

Koliko ste samo puta otišli na neko putovanje i upali u veliku gradsku gužvu? Sigurno se dešavalo da ste dugo čekali taksi koji vam je na kraju skupo naplatio vožnju? Autobuski saobraćaj takođe može da bude problem, ako uopšte i postoji autobuska veza

Nekoliko stvari koje bi trebalo da znate pre rentiranja vozila

Nekoliko stvari koje bi trebalo da znate pre rentiranja vozila

Vaš boravak u Beogradu i putovanje po Srbiji, može da bude mnogo lakše i lepše ukoliko unapred rezervišete rent a car. Automobil možete preuzeti na Aerodromu Beograd, u agenciji Zim ili nekoj drugoj adresi. Osim toga vozila vas mogu čekati i na autobus

Rent a car ili taksi - za šta se odlučiti?

Rent a car ili taksi - za šta se odlučiti?

Pri poslovnom putovanju, stvari o kojima se u prvi mah ne razmišlja mnogo, mogu stvoriti nepotrebne probleme. Jedna od tih stvari je korišćenje prevoza, od hotela do aerodroma,  od aerodroma do sastanka ili slično. Za svako poslovno putovanje, bit

Rent a car Beograd na aerodromu Nikola Tesla

Rent a car Beograd na aerodromu Nikola Tesla

Avionsko putovanje odavno nije stvar luksuza. Kako se avio saobraćaj neprekidno i veoma brzo razvija, sve je veći broj povoljnih ponuda za avionske karte ka svim destinacijama sveta, pa je tako iz godine u godinu sve više onih koji sebi mogu da priušte da dodju u Beograd avionom i nastave putovanje po Srbiji iznajmljenim automobilom.

Osim u centru Beograda, automobil možete preuzeti na Aerodromu Nikola Tesla, 7 dana u nedelji od 06.00H - 23.00H, iz predhodnu potvrdu rezervacije.

Izdavanje na aerodromu je brzo, plaćanje vozila se vrši na licu mesta, pri preuzimanju. Vozila su parkirana u glavnoj garaži, a naš predstavnik Vas čeka sa napisanim vašim imenom, na samom ulazu, u dogovoreno vreme. Takodje sa potvrdom rezervacije, dostavljamo vam kontakt telefon osobe koja Vas ćeka.

Ponuda vozila je velika, pogledajte cene i kategorije automobila ili nam pošaljite upit direktno sa našeg sajta.

https://www.zim-rentacar.com/rent-a-car-beograd-cene