Rent a car Beograd,izaberite Zim rent a car

Rent a car ili taksi - za šta se odlučiti?

Pri poslovnom putovanju, stvari o kojima se u prvi mah ne razmišlja mnogo, mogu stvoriti nepotrebne probleme. Jedna od tih stvari je korišćenje prevoza, od hotela do aerodroma,  od aerodroma do sastanka ili slično. Za svako poslovno putovanje, bitno je da vaš prevoz bude siguran, a cena povoljna. 

Rent a car nudi mnogobrojne prednosti, kao što su brzina prevoza putnika i komfor. U gradskom, pa i međugradskom prevozu su često velike gužve. Autobusi staju na svako stajalište kako bi prihvatili putnike, a ne retko i kasne. Kada vozilo iznajmite, vozite se sami  i imate samo dve stanice,  polaznu i krajnju tačku a vreme koje uštedite može mnogo da znači, a da ne pominjemo daleko manji rizik u vreme pandemije. Iznajmljeni automobil vam daje veliku fleksibilnost tokom vašeg putovanja, komfor i sigurnost.

Kada se porede usluge rent a car i taksi,  primetiće se da postoji dosta sličnosti ali i različitosti.  Kod taksija je prednost što se može pozvati u bilo koje doba dana, jer danas je taksi raspoloživ 24h dnevno. Ono što u poslednje vreme predstavlja veliki problem kod taksija je - čekanje. Naime, u vreme gradskim špiceva, česth gužvi u saobraćaju, a posebno nevremena (i najmanja kiša može da prouzrokuje probleme na putevima, da ne govorimo o snegu i ledu), samo da biste dobili telefonsku vezu nekad može da potraje večnost,  a na to još kad dodate vreme koje taksisti treba da dođe do vaše adrese, ta usluga počinje da gubi svaki smisao. Takođe, cena taksi usluga se u poslednje vreme dosta promenila i više nije uopšte isplativa za vožnje na duže distance. Ljudi nekako često ne razmišljaju o takvim vrstama problema, koncentrišući se na druge  stvari, ali na kraju se sve završi sa negodovanjem i kritikama.

Rent a car Beograd - najbolji način da obiđete Beograd
Sa druge strane, sa iznajmljenim rent a car vozilom nemate tih problema. Iznajmljeno vozilo daje opciju zadržavanja tokom celog vašeg boravka. Rent a car firme kao što je ZIM RENT A CAR pružaju uslugu najma automobila i nude je sa ili bez vozača, ostavljajući korisniku mogućnost da ne zavisi od drugih nego da napravi svoj dnevni raspored bez dodatnih problema, gde i kada krenuti i parkirati vozilo.

Rent a car Beograd - mogućnost iznajmljivanja automobila sa vozačem
Rent a car sa druge strane pruža mogućnost da jednom kada iznajmite vozilo imate tokom celog boravka. Mnoge firme koje pružaju uslugu iznajmljivanja vozila nude i uluge rent a car vozila sa vozačem, ukoliko vam je potreban vozač. i automobil po vašem izboru, da to nije taksi vozilo, 

Rent  a car kompanije se najčešće nalaze u blizini aerodroma, dok ZIM RENT A CAR ima svoju kancelariju u samom centru Beograda, u ulici Pjarona De Mondezira 28, u neposrednoj blizini zoološkog vrta,  Kalemegdanske tvrđave i parka i dunavskog keja "25 Maj". Takođe, svi klijenti ZIM RENT  A CAR-a imaju mogućnost preuzimanja i vraćanja vozila na drugoj adresi u gradu, uključujući i beogradski aerodrom "Nikola Tesla".  Vozila koja se rentiraju se razlikuju  po veličini, uglavnom su to mala vozila, ali mogu biti i veličine sve do putničkih kombija gde može putovati i do 9 osoba, uključujući vozača. Rent a car usluge postaju sve popularnije kod nas. Rent a car Beograd  ZIM je idealan za sve turiste, poslovne ljude, ali i sve one koji borave na kratko ili duže  u našem glavnom gradu.

Broj korisnika rent a car usluga sve više raste
Rent a car je danas sve traženiji a tek će biti važan  činilac na tržištu prevoza putnika, zbog svojih prednosti koje poseduje u odnosu na sve druge vrste prevoza. U odnosu na taksi je dosta jeftiniji. Na rent a car se ne čeka već se vozilo uvek isporučuje u dogovoreno vreme, dok je sa taksijem to suprotna priča. Ukoliko se odlučite na rent a car uslugu sa vozačem,  bićete sačekani dok ne završite sa poslom ili drugim obavezama i odveženi na više različitih lokacija, dok to sa taksijem nije slučaj, ili jeste po neuporedivo većim cenama.