Rent a car beograd, aerodrom

Rent a car Beograd na aerodromu Nikola Tesla

Avionsko putovanje odavno nije stvar luksuza. Kako se avio saobraćaj neprekidno i veoma brzo razvija, sve je veći broj povoljnih ponuda za avionske karte ka svim destinacijama sveta, pa je tako iz godine u godinu sve više onih koji sebi mogu da priušte putovanje avionom.  Gotovo svi veći aerodromi su izmešteni iz gradova na njihove periferije, tako da se tu javlja problem kako doći i vratiti se sa aerodroma. Postoji više mogućnosti prevoza: javni prevoz, taksi služba ili rent a car agencija. U odnosu na prve dve opcije, rent a car  se čini kao najpogodnija solucija.

Gradski prevoz redak, taksi skup
Javni prevoz pokriva ceo grad, pa tako postoje linije koje saobraćaju i do aerodroma. Gradski autobusi pokrivaju teritoriju celog grada i šire, i u skladu sa generalnim potrebama građana prave se planovi broj vozila na ulicama. U večernjim satima, a pogotovu tokom vikenda, broj vozila se smanjuje. Ako se propusti jedan autobus, vrlo lako se može desiti da zakasnite na vaš let ili sastanak, dok dočekate da drugi autobus dođe. Gradski prevoz jeste povoljan, ali takođe često dolazi od vremenskog odstupanja i kašnjenja, pogotovu u Beogradu. Tu postoji samo jedna linija gradskog saobraćaja koja vozi do aerodroma. Nju dopunjuje linija minibusa koja saobraća nešto kraćim i bržim putem, ali u njemu ima značajno manje mesta i karta je skuplja.
Što se tiče taksija, u Beogradu se nalazi veliki broj registrovanih udruženja koje se bave taksi uslugama. Taksi ima svojih prednosti u odnosu na autobuse, utoliko što je komforniji, brži ali u isto vreme je i skuplji. Često vožnja taksijem od centra grada do aerodroma prevazilazi cenu rent a cara za ceo dan korišćenja. Takođe, ne treba zaboraviti ni činjenicu da se dešava da čekate  na taksi vozilo skoro isto kao da čekate  autobus.  

Rent a car Beograd – rešenje koje se isplati
Kada je rent a car u pitanju,  ta vrsta prevoza vam za manje novca nudi sve. Pre svega udobnost koja vam je neophodna gde god da idete, kao i brzina koju dozirate po potrebi. Postoji nekoliko pitanja koja se tiču rentiranja automobila: Ko sve može iznajmiti auto i šta je to što nam treba kako bismo mogli da koristimo rent a car usluge?

Svi mogu iznajmiti automobil
Odgovori na ova pitanja a i sva druga pitanja su veoma laki.  Sve osobe preko 18 godina starosti mogu  iznajmiti vozilo. Rezervacija se može napraviti za samo nekoliko trenutaka, kako on-line, tako telefonskim pozivom ili neposrednim kontaktom u rent a car Beograd agenciji. Neophodna su lična dokumenta, lična karta i važeća vozačka dozvola da biste rezervisali vozilo za period koji vama najviše odgovara.

Rezervacije na sajtu
Na sajtu rent a car Beograd agencije se možete informisati o dostupnim modelima vozila i prema svojim potrebama, vi odlučujete kakav auto hoćete da rentirate. Takođe, možete odabrati lokaciju i tačno vreme preuzimanja vozila. Da li je to rent a car agencija, aerodrom, železnička stanica ili adresa vašeg doma,  na vama je da izaberete. Možete iznajmiti vozilo sa ili bez vozača.  Spektar voznog parka je širok, svi automobili su detaljno pregledani i servisirani, i opremljeni za svaku vrstu putovanja. Izbor varira od najmanjih gradskih automobila pa sve do putničkih kombija.

Kao što smo već napomenuli, rezervaciju možete napraviti preko on-line forme, ali i lično ili telefonski. Po izvršenoj rezervaciji, potrebno je kao položiti depozit kao vrstu garancije za vozilo. Najčešći rent a car klijenti su pre svega biznismeni, ali poslednjih godina sve je veći broj turista. Razlog za to je razvoj rent a car usluge i samog tržišta koje postaje sve pristupačnije i ekonomičnije u odnosu na druge ponude na tržištu prevoza putnika.

Rent a car – idealan za kraća putovanja
Rent a car je idealan za kraća putovanja. Nema čekanja na gradski prevoz, nema jurnjave sa taksijima u gradskim gužvama, i ono što je najbitnije, vi odlučujete o svemu, vozite gde i kada hoćete, bez da zavisite od bilo koga.

Zbog svih ovih stvari, sledeći put kada budete putovali u neki grad ili bilo koju drugu destinaciju, obavezno razmotrite i ozbiljno uzmite u obzir rent a car ponudu kao vid prevoza. Vaš boravak će sigurno biti mnogo prijatniji.