Rent a car Ovča | Beograd

Rent a car Beograd: Ovča

Rent a car Ovča

ZIM rent a car Agencija se nalazi u Ovči i u samom centru Beograda. Rezervisani automobil možete preuzeti na našoj adresi na Dorćolu, jednom od hotela u centru Beograda ili na aerodromu Beograd. Molimo vas da prilikom rezervisanja automobila pošaljete mesto preuzuzimanja, datum i vreme sletanja aviona, kako bismo mogli da rezervišemo rent a car za vas.

Cene rent a car usluga

Cene rentiranja već od 17 € po danu, a zavise od sezone i doba godine. Tokom godine odobravamo i određene popuste.

Plaćanje

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja automobila. Procedura preuzimanja automobila ne traje dugo, a sastoji se od kratke inspekcije automobila, upoznavanja klijenta sa automobilom i plaćanjem usluge. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojom kreditnom karticom (Visa, Master itd).

Rentiranje kombija

ZIM Rent a car, osim rent a car vozila, nudi i putničke kombije Opel Vivaro, sa 8 i 9 mesta. Naše cene iznajmljivanja su finalne, sa uključenim porezom, neograničenom kilometražom, što nas svrstava u povoljne rent a car agencije, sa kvalitetnom flotom automobila i kombija.

Uslovi najma

Uslove najma (rentiranja) vozila možete pogledati na ovom linku: USLOVI NAJMA.

Rezervacije automobila

Iznajmljivanje  rent a car automobila možete obaviti on-line,putem formulara na sajtu ili pozivanjem broja +381 65 987 26 51.

ZIM rent a car Beograd | Promo video

Pogledajte promotivni video ZIM rent a car agencije u Beogradu. Upoznajte nas bolje.

Zim rent a car Zim rent a car