Rent a car Beograd,prednosti Zim rent a cara

Nekoliko ključnih prednosti rent a car-a

Koliko ste samo puta otišli na neko putovanje i upali u veliku gradsku gužvu? Sigurno se dešavalo da ste dugo čekali taksi koji vam je na kraju skupo naplatio vožnju? Autobuski saobraćaj takođe može da bude problem, ako uopšte i postoji autobuska veza za vašu destinaciju, a iako postoji, može da vam se desi da se vozite u prepunom autobusu, šta danas i nije tako popularno. A vi ste došli sa namerom da se odmorite ili završite privatne obaveze u Srbiji. Potencijalno rešenje nalazi se u iznajmljivanju vozila odnosno delatnosti poznatoj kao rent a car Beograd. Cena ove usluge je naravno veća nego autobuski prevoz, ali sa druge strane ako više osoba iznajmljuje automobil, razlika je daleko manja.

Iako rent a car kod nas tek u poslednjih desetak godina dobija na popularnosti, ova delatnost datira još iz vremena kada počinje serijska proizvodnja automobile marke Ford. Danas u našoj ponudi rent a car vozila, osim autom0bila marke Ford, nalaze i putnički automobili marke Opel, VW Golf i Polo, Škode Fabije i Oktavia, Renault Megane karavan dizel, poslovna limuzina Opel Insignia i karavani tipa Opel Astra automatik. 

Svi automobili su dostupni za dnevno ili duže iznajmljivanje, sa neograničenom kilometražom. 

Najam vozila donosi mnoge pogodnosti

Pogodnosti koje vam donosi rent a car su višestruke. Iznajmljivanjem vozila postajete gospodar svog vremena. Vi odlučujete kada ćete krenuti, gde ćete ići, kojim putem i da li ćete negde usput stati ili ne. Rent a car štedi vaše vreme, odnosno pomaže vam da vreme iskoristite na najbolji mogući način. Ukoliko želite da iznajmite vozilo, to možete uraditi i online putem nekoliko dana unapred, kako ne biste dodatno razmišljali o tome. Druga mogućnost je da to uradite pri dolasku u mesto. Možete iznajmiti vozilo sa vozačem, ali imate i opciju rent a car bez vozača. O tome odlučujete isključivo vi. Rent a car dodatno vam olakšava boravak posebno ukoliko ste negde stacionirano na nekoliko dana, pa ste u nedostatku sa vremenom.

Kao što smo gore već napomenuli, rent a car posebno ide u prilog osobama iz sveta biznisa koji imaju česte sastanke te je potrebno da uvek postoji vozilo koje će im biti na raspolaganju. Neke kompanije čak sklapaju unapred ugovore sa agencijama koje se bave rentiranjem vozila, kako bi njihovi zaposleni uvek imali vozilo na raspolaganju.

Najam vozila vam pruža udobnost i ekonomičnost

Najam automobila donosi vam udobnost. Ne morate da delite sedište sa drugim putnicima kao što je slučaj sa taksijem, niti morate da stojite i do sat vremena ukoliko koristite usluge gradskog prevoza. Pritom rent a car je ekonomično prevozno sredstvo, što je još jedna pozitvna strana.

Procedura vraćanja iznajmljenog vozila je sasvim jednostavna. Prilikom rezervisanja potrebno je napomenuti do kog dana ćete koristiti automobil. Vozilo se vraća tog dana u ugovoreno vreme.

Rent a car industrija nastavlja da se razvija, a prema rečima mnogih stručnjaka broj korisnika ove usluge iz godine u godinu raste. Ukoliko se spremate za neko putovanje, razmislite o ovoj opciji i uštedite svoje vreme. Putujte udobno i sigurno!