Rent a car dostupan 00-24h, iznajmljivanje automobila: Zim, Beograd

Rent a car Beograd 00-24h

Iznajmljivanje vozila 00-24h

Usluga preuzimanja 00-24h važi samo za unapred potvrđene rezervacije, uz dodatnu naplatu. ZIM rent a car Agencija se nalazi na aerodromu i u samom centru Beograda. Rezervisani automobil možete preuzeti na našoj adresi ili u Surčinu, jednom od hotela u centru Beograda ili na aerodromu Beograd. Molimo vas da prilikom rezervisanja automobila pošaljete mesto preuzuzimanja, datum i vreme sletanja aviona, kako bismo mogli da rezervišemo rent a car za vas. Cene rentiranja već od 12 €/dan za iznajmljivanje na duži period, mesečne cene.

Plaćanje rent a car usluga

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja automobila. Procedura preuzimanja automobila ne traje dugo, a sastoji se od kratke inspekcije automobila, upoznavanja klijenta sa automobilom i plaćanjem usluge. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojom kreditnom karticom (Visa, Master, American Express, Dina itd).

Iznajmljivanje kombija

ZIM Rent a car, osim rent a car vozila, nudi i putničke kombije Opel Vivaro,sa 8 i 9 mesta. Naše cene iznajmljivanja su finalne, sa uključenim porezom, neograničenom kilometražom, što nas svrstava u povoljne rent a car agencije, sa kvalitetnom flotom automobila i kombija.

Uslovi najma

Uslove najma (rentiranja) vozila možete pogledati na ovom linku: USLOVI NAJMA

Rezervacije automobila

Iznajmljivanje  rent a car automobila možete obaviti on-line,putem formulara na sajtu ili pozivanjem broja +381 65 987 26 51.