Rent a car 24h, iznajmljivanje auta: Zim, Beograd

Rent a car Beograd 24h

Rent a car Beograd 24h

ZIM rent a car Agencija se nalazi na aerodromu i u samom centru Beograda. Rezervisani automobil možete preuzeti na našoj adresi ili u Surčinu, jednom od hotela u centru Beograda ili na aerodromu Beograd. Molimo vas da prilikom rezervisanja automobila pošaljete mesto preuzuzimanja, datum i vreme sletanja aviona, kako bismo mogli da rezervišemo rent a car za vas. Cene rentiranja već od 12 €/dan.

Plaćanje rent a car usluga

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja automobila. Procedura preuzimanja automobila ne traje dugo, a sastoji se od kratke inspekcije automobila, upoznavanja klijenta sa automobilom i plaćanjem usluge. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojom kreditnom karticom (Visa, Master itd).

Iznajmljivanje putničkih kombija

ZIM Rent a car, osim rent a car vozila, nudi i putničke kombije Opel Vivaro,sa 8 i 9 mesta. Naše cene iznajmljivanja su finalne, sa uključenim porezom, neograničenom kilometražom, što nas svrstava u povoljne rent a car agencije, sa kvalitetnom flotom automobila i kombija.

Uslovi najma

Uslove najma (rentiranja) vozila možete pogledati na ovom linku: USLOVI NAJMA

Rezervacije automobila

Iznajmljivanje  rent a car automobila možete obaviti online, putem formulara na sajtu ili pozivanjem broja +381 65 987 26 51.

ZIM rent a car Beograd | Promo video

Pogledajte promotivni video ZIM rent a car agencije u Beogradu. Upoznajte nas bolje.

Zim rent a car Zim rent a car