Rent a car Beograd, neograničena kilometraža

Neograničena kilometraža

ZIM rent a car agencija se nalazi u samom centru Beograda (Srbija). Rezervisani automobil možete preuzeti na našoj adresi na Dorćolu, jednom od hotela u centru Beograda ili na aerodromu Beograd.

Naša ponuda za iznajmljivanje vozila podrazumeva neograničenu kilometražu za najam od minimum 4 dana. Što znači da ne postoji limit kilometraže i sa našim vozilom možete preći neograničen broj kilometara bez doplate. Pored neograničene kilometraže podrazumeva se i kasko osiguranje, kao i asistenciju na putu u toku 24h za sva rentirana vozila u našoj zemlji i inostranstvu.

Molimo vas da prilikom rezervisanja automobila pošaljete mesto preuzimanja, datum i vreme sletanja aviona, kako bismo mogli da rezervišemo rent a car za vas. Cene rentiranja već od 13 €/dan.

Po Vašoj želji možete odabrati porodični automobil, limuzinu za pet osoba, automatik vozilo ili neko manje gradsko vozilo koje savršeno odgovara Vašim potrebama.

Uslovi najma
Uslove najma (iznajmljivanja) vozila možete pogledati na ovom linku: USLOVI NAJMA

Rezervacija vozila
Iznajmljivanje  rent a car automobila možete obaviti on-line putem formulara na sajtu ili pozivanjem broja +381 65 987 26 51.