Zim rent a car Beograd | Челичне конструкције

Челичне конструкције

Челичне конструкције се баве пројектовањем, израдом и монтажом челичних и металних конструкција више од 30 година. Примарна делатност фирме су базирана је на производњи преднапрегнуте армирано-бетонске и челичне конструкције.

Ми смо истовремено прозвођачи и пројектанти свих пројеката које смо урадили до сада. Захваљујући високом степену флексибилности и изузетном квалитету услуге, радили смо пројекте монтажних хала у целом региону и Европи (у Босни и Херцеговини, Србији, Хрватској, Црној Гори, Словенији, Шведској и другим земљама ЕУ).

У фирму је уведен у систем квалитета ИСО 9001:2015 у свим сегментима пословања, Седиште фирме налази се у Београду, а представништва у БиХ и Словенији.

Захваљујући квалитетном тиму и производним капацитетима, у стању смо да одговоримо на све захтеве тржишта без обзира на величину и сложеност челичне конструкције.  Поред наведених услуга, наша фирма пружа и широк спектар осталих услуга као што су инжењеринг, пројектовањ, извођења радова наџора, саветовање и консултанске услуге.

За више информација посетите наш веб сајт https://www.celicne-konstrukcije.com