Zim rent a car Beograd | Барска опрема

Барска опрема

Барска опрема је фирма која се бави увозом, дистрибуцијом и продајом опреме за барове, кафиће, ресторане је наша примарна делатност. Код нас можете комплетно опремити свој локал са сталним и потрошним производима који се користе како у шанку тако и у целом локалу.

Бармен - занимање које је у свету гастрономије све траженије и популарније, посао врхунског познаваоца припреме коктела. Да би био добар у свом послу, мора познавати сваки корак који један коктел пролази од додавања састојака па све до начина сервирања и послуживања. Да би гост у угоститељском објекту у потпуности уживао у испијању тог магичног микса - коктела, бармен мора имати на располагању адекватан прибор за припрему, декорацију и сервирање.

Барска опрема у својој понуди има широк спектар производа почев од пурера за пиће пластичних и металних, разних пилера односно ножића за декорацију, мадлери, бар органајзер, ример, више врста стреинера, боце за вежбање, шејкери троделни, бостон шејкери са тегом, шејкери са гумом или обични шејкери, дробилица за лед, цедиљке за цитрусе, ђусијере, бар мат... уосталом погледајте понуду или посетите наш продајни објекат.

Погледајте нашу понуду овде https://www.barskaoprema.com