POŠALJITE UPIT I RENTIRAJTE VOZILO (MINIMUM 24H PRE POČETKA NAJMA)

Rani buking rent a car vozila

Rani buking popust 10 - 20%

ZIM rent a car Vas nudi popust za rani buking, svake zime i proleća za sledeću letnju sezonu.

Rezervisanjem unapred, dobijate automobil po mnogo nižoj ceni nego da iznajmljivanje automobila ostavite za poslednji trenutak ili pri samom dolasku na destinaciju. Ranim bukingom štedite novac koji možete da iskoristite na druge aktivnosti tokom putovanja.

Pored novca, štedite i svoje dragoceno vreme kojeg često imate malo, u odnosu na obaveze kojih je sve više. Rezervišite automobil na vreme i lišite sebe nerviranja zbog rizika rezervacije u poslednjem trenutku.

 

Kada je idealno vreme za rani buking rent a car u Beogradu?

 

Idealno vreme da iznajmite auto je oko 90 dana pre nego što planirate svoj put, ukoliko se radi o visokoj sezoni tokom letnjeg perioda. Tako ste opušteniji da planirate putovanje znajući unapred da imate automobil koji želite. Kako ste već platili rentiranje vozila unapred znači da nemate dodatne troškove prilikom preuzimanja vozila i možete da počnete da uživate u vašem putovanju ili odmoru.

 

devojka u autu

 

Iznajmite automobil koji želite 

 

Iznajmljivanjem automobila u poslednjem trenutku rizikujete da ne nađete automobil koji želite. Tokom letnje sezone, kada je veća potražnja za rent a car automobilima, većina automobila je već zauzeta. Ranim bukingom obezbeđujete sebi automobil kategorije koja vam je potrebna za vaše putovanje, dizel ili automatic ili veći automobil ili kombi za više osoba i više mesta za prtljag. 

 

Besplatno otkazivanje najma vozila

 

Ako rezervišete najam vozila unapred, ne znači da morate da platite punu cenu vozila ukoliko otkažete ili odložite vaše putovanje. ZIM rent a car će vam omogućiti da otkažete rentiranje vozila 72 sati pre dogovorenog preuzimanja vozila. To znači da možete da platite sada, a u slučaju da se vaša situacija promeni, možete da otkažete rezervaciju potpuno besplatno.

 

Ako ste osoba koja želi da zna svoj raspored unapred, onda je rani buking za vas jer će te uštedeti dragoceno vreme kao i novac koji vam je potreban za odmor. Ako ste skloni rezervacijama u poslednjem trenutku , možda bi bilo dobro da promenite ustaljenu naviku i uštedite sebi vreme i novac ranim bukingom i obezbedite najjeftiniji rent a car. Beograd ima u ponudi puno agencija, ali nemaju sve popust za rani buking.