POŠALJITE UPIT I RENTIRAJTE VOZILO (MINIMUM 24H PRE POČETKA NAJMA)

Prednosti iznajmljivanja ZIM renta car automobila u Beogradu

Skoro svako se prilikom organizovanja svog godišnjeg odmora ili nekog drugog putovanja zapitao da li je bolje i isplativije koristiti sopstveni automobil ili iznajmiti rent a car, kao i koji je najjeftiniji rent a car. Beograd ima veoma raznovrsnu ponudu rent a car vozila, pa je prilikom donošenja odluke potrebno voditi računa o sledećim stvarima.

 

voznja kolima u dvoje

 

1. Sigurnost i bezbednost vozila

 

Prilikom izbora automobila, prevenstveno, treba voditi računa o sigurnosti koja je najvažnija i najbitnija tokom vožnje. Naime, pre polaska na put potrebno je izvršiti proveru stanja sopstvenog vozila, odnosno izvršiti proveru njegove ispravnosti. Takodje, mali broj tih vozila je kasko osiguran. Provera ispravnosti sopstvenog vozila, popravke i dodatna osiguranja podrazumevaju utrošak vremena, koje obično nemamo, i novca koji bi nam dobrodošao na putovanju.

 

Iz gore navedenih razloga, bolje je iznajmiti rent a car vozilo. Ponuda ZIM rent a car vozila sastoji se od malih gradskih do poslovnih automobila, porodičnih karavana, kombija ili sedana koji su pouzdani, redovno servirisani, odličnih perfomansi i dobro opremljeni.

 

Sva ZIM rent a car vozila osigurana su od autoodgovornosti (obavezno osiguranje u slučaju da automobil ošteti drugo vozilo) i imaju 24h pomoć na putu.

 

2. Komfornost

 

Izbor vremena polaska, usputna zadržavanja i obilasci različitih destinacija čine jednu od prednosti putovanja automobilom. Medjutim, i pored navedenih prednosti, komfor se ne može zamisliti bez dovoljno prostora u vozilu za svakog od putnika, bez obzira na dužinu putovanja i broj osoba u vozilu. Veličina prostora za stvari, odnosno veličina prtljažnika je jedna od stvari koja utiče na komfor prilikom putovanja.

 

ZIM rent a car u Beogradu u svojoj ponudi ima vozila različite veličine i to od malih gradskih do porodičnih karavana i kombija za 8 (osam) osoba.

 

3. Bez amortizacije

 

Prednost korišćenja i iznajmljivanja rent a car automobila u odnosu na sopstveni je da nema amortizacije. S obzirom da prema nekim istraživanjima, novi automobil izgubi više od 30% svoje vrednosti od trenutka kupovine do posle prve vožnje, uporedjujući rent a car Beograd cene sa cenama novih vozila, iznajmljivanje rent a car vozila je finansijski isplativija opcija jer se ne plaća održavanje, registracija i osiguranje vozila.

 

4. Fleksibilnost

 

ZIM rent a car u Beogradu svojim klijentima pruža mogućnost izbora lokacije prilikom preuzimanja automobila. Naime, ponuda se zasniva na kvalitetnoj i profesionalnoj usluzi, povoljnim cenama kao i mogućnosti preuzmanja automobila u ulici Tadeuša Košćuška 28 ili u jednom od 160 hotela i hostela u Beogradu. Ukoliko dolazite na aerodrom Nikola Tesla, rent a car vozilo koje ste rezervisali, čekaće vas kad sletite.

 

5. Ušteda u gorivu i troškovima puta

 

Još jedna od prednosti iznajmljivanja rent a car vozila je mogućnost izbora automobila prema trenutnim potrebama i finansijskim mogućnostima. Naime, ukoliko Vam je potrebno vozilo za gradsku vožnju možete iznajmiti manji gradski automobil koji je ujedno i manji potrošač. Za duža putovanja možete iznajmiti veći dizel automobil sa boljim performansama ili putnički kombi  za 8 (osam) osoba čime se postiže podele troškova npr. iznos troškova goriva, drumarine i dr.

 

6. Dodatne usluge

 

Na osnovu modela vozila, dužine trajanja najma, dodatne opreme vozila i dr. formiraju se cene. U ZIM rent a car u Beogradu u zavisnosti od sezone, zimska ili letnja oprema je gratis, a uz vozilo možete poručiti sedište ili booster za dete, GPS navigaciju i zeleni karton.

 

Izaberite ZIM rent a car u kome pored navedenih pogodnosti možete dobiti i dodatne, druge specijalne ponude. Našu ponudu pogledajte ovde.