POŠALJITE UPIT I RENTIRAJTE VOZILO (MINIMUM 24H PRE POČETKA NAJMA)

Korisni saveti za iznajmljivanje rent a car u Beogradu

Ukoliko ste u potrazi za najpovoljnijim iznajmljivanjem automobila ili putničkog kombija, saznajte kada je najbolje vreme da iznajmite automobil,i koje su prednosti i mane. Beograd nudi veliki broj agencija, a samo neke od njih su povoljan i siguran izbor. Naša agencija nastoji da Vam obezbedi dobru i povolju ponudu.

 

iznajmljivanje vozila

 

Rezervišite unapred automobil i ostvarite rani popust

 

Kada planirate putovanje, letovanje ili zimovanje,ne ostavljajte za kraj iznajmljivanje automobila koja su nam potrebna tokom boravka na izabranoj destinaciji. Iznajmljivanje vozila u poslednjem trenutku, tokom visoke sezone, znači veću cenu i manju dostupnost potrebnih automobila, posebno ukoliko se radi o automatik automobilu ili porodičnom karavanu.

 

Najjeftiniji ponuda je ona koji rezervišete nekoliko meseci unapred i za koju dobijate rani popust od 10 do 15%. Jedino tako ćete biti sigurni da će te dobiti automobil koji želite i po povoljnoj ceni.

 

ZIM rent a car agencija obezbeđuje dodatnu opremu

 

Možda vam je potrebno sedište za bebu, GPS uređaj za navigaciju ili vam je za odlazak na skijanje potrebna zimska oprema kao što su lanci, zimske gume ili nosači za skije. U mnogim rent a car agencijama se pored cene najma vozila naplaćuje i dodatna oprema, što nije slučaj kod nas. ZIM ne naplaćuje sedište za dete, zimsku opremu, kao ni navigaciju.

 

Informišite se o parkiranju u gradovima

 

Informišite se o uslovima i pravilima vožnje u Beogradu, Novom Sadu i ostalim gradovima kako vam se ne bi desilo da plaćate kazne. Pridržavajte se pravila u saobraćaju kao što su vožnja sa obaveznim upaljenim svetlima, pratite znakove za ograničenje brzine i upoznajte se sa sistemom naplate parkiranja.

 

Aerodrom Nikola Tesla - preuzimanje automobila

 

Ukoliko dolazite u Beograd avionom i lakše vam je da iznajmite i preuzmete automobil odmah po dolasku na aerodrom Nikola Tesla, mi Vam nudimo uslugu preuzimanja vozila na aerodromu, jednostavno i brzo. Procedura preuzimanja i vraćanja vozila traje svega nekoliko minuta, bez ikakvog čekanja i zadržavanja.

 

Veoma bitno je i radno vreme agencije kako bi mogli da vratite automobil tokom vikenda kada imate zakazan let. Prilikom rezervisanja, naznačite ukoliko imate potrebu da preuzmete ili vratite automobil van radnog vremena ili tokom neradnih dana,

kako bih vas obavestili o eventualnim dodatnim troškovima. 

 

Otkazivanje rezervacije bez naplate

 

Klijentima dajemo mogućnost da otkažu svoju rezervaciju 48 sati ( 72 sata tokom jula i avgusta ), pre ugovorenog početka najma vozila i to bez naplate penala.

 

Različite kategorije automobila

 

Svaka dobra i pozdana rent a car agencija bi trebalo da u svom voznom parku ima širok izbor vozila. U ponudi naše agencije nudimo razna vozila koja mogu da zadovolje različite potrebe i ukuse klijenata.

 

U zavisnosti od toga koliko ljudi putuje, agencija može da ponudi manje ili veće vozilo. Prema potrebama putnika i vrsti putovanja, u našoj ponudi su automobili sa GPS navigacijom za bolje snalaženje na putu, automatik automobili, kao i automobili sa tempomatom za vožnju na autoputu. 

 

Na kraju, a ne manje bitno, ono što opredeljuje klijenta za neku rent a car agenciju su ljubaznost i profesionalnost osoblja, što u našem slučaju pokazuje veliki broj klijenata koji se ponovo vraćaju kod nas. Nadamo se da će te i Vi postati jedan od njih.