POŠALJITE UPIT I RENTIRAJTE VOZILO (MINIMUM 24H PRE POČETKA NAJMA)

Iznajmite renta car automobil za lagodno i udobno putovanje

Rent a car automobil nije više luksuz. Danas izgleda nemoguće živeti bez automobila, čak ni tokom odmora ili nekog dužeg ili kraćeg putovanja.

 

Zahvaljujući ZIM rent a car agenciji, imate priliku da iznajmite automobil ne samo u centru Beograda, mnogobrojnim hotelima, već i sa vaše kućne adrese. Sa iznamljenim automobilom možete da uživate u slobodi putovanja gde god da putujete, a da Vam ne nedostaje komfor na koji ste navikli.

 

Danas je punuda agencija za iznamljivanje automobila velika, ali je i velika razlika u kvalitetu i usluge koji agencije pružaju.

 

Manji automobili - ekonomični i udobni za kraća putovanja

 

Imate skromniji budžet i potreban vam je najjeftiniji rent a car? Beograd je vaša sledeća destinacija za kratak obilazak grada i okoline? ZIM rent a car u Beogradu za vas nudi ekonomičan izbor automobila koji je prijatelj vašeg budžeta. To su manji automobili koji malo troše i koji su veoma udobni za putovanje u dvoje, a imaju i dovoljno mesta za odlaganje prtljaga.

 

 

Automobili srednje veličine su lagodni za putovanja van grada

 

Želite da idete na izlet van grada? Zanima vas da upoznate prirodne lepote i provedete vreme upoznavajući razne predele? Automobili srednje veličine, tipa Opel Astra ili VW Golf, za četri do pet osoba, su dobar izbor za putovanje van grada.

 

Ovakvi automobili su udobni i obezbeđuju sigurnost i komfor na putu. Oni takođe imaju i dovoljno unutrašnjeg prostora u koji možete da smestite prtljag svih putnika.

 

Dodatna oprema za lagodno putovanje

 

Ako ste od onih koji na put uvek nosi više stvari, smatrajući da se nikad ne zna šta će vam tokom putovanja biti potrebno, ne morate da brinete gde ćete smestiti vaš obiman prtljag. U ZIM rent a car u Beogradu postoji ponuda automobila sa krovnim koferima-boksevima za stvari ili zimsku opremu.

 

Ne morate nositi puno stvari, već ići na zimovanje koje zahteva nošenje kabaste odeće koja zauzima puno mesta u koferima, kao i skije. U ZIM rent a car u Beogradu ćete moći da iznajmite vozila koja poseduju nosače za skije.

 

Putujte komforno u društvu

 

Ukoliko putujete u većem društvu ili imate veliku porodicu, najbolji izbor je veliki automobil, odnosno, putnicki kombi u kojem mogu da se voze osam/devet osoba. Putnicki kombi je komforan za duža putovanja i ima dovoljno prostora za masivan i težak prtljag. Putnicki kombi ili Mini van je praktičan za putovanje više osoba, uz to mogu da dele troškove benzina i putarine, a putovanje u drustvu bude zabavnije.

 

Kada sletite na aerodrom Nikola Tesla, rent a car vozilo vas čeka

 

Mnogi udobnost i lagodnost putovanja povezuju sa uštedom vremena i unapred rezervišu vozilo koje ih čeka po sletanju na aerodrom Nikola Tesla. Rent a car agencija će vam omogućiti da preuzmete vozilo direktno na aerodromu, u dogovoreno vreme. Prilikom odlaska iz Beograda, pre vašeg leta, iznamljeno vozilo možete da vratite na mesto odakle ste ga pruzeli na aerodromu.

 

Obezbedite sebi lagodno i udobno putovanje uz ZIM rent a car u Beogradu, gde pored besplatne dodatne opreme i raznovrsne ponude vozila, dobijate i druge pogodnosti kao što su popust za rani buking, pomoć 24 sata na putu i besplatnu mogućnost otkazivanja najma vozila. Bez cekanja i bez redova na salteru, nas predstavnik Vas ceka i licno odvodi do automobila na parkingu. Procedura iznajmljivanja automobila na aerodromu je brza, traje svega nekoliko minuta.