POŠALJITE UPIT I RENTIRAJTE VOZILO (MINIMUM 24H PRE POČETKA NAJMA)

Automatik rent a car automobil za lagodno i udobno putovanje

Rent a car automobil nije više luksuz, uključujući i automatik automobil, sa klimom, podrazumeva se. Danas izgleda nemoguće živeti bez automobila, čak ni tokom odmora ili nekog dužeg ili kraćeg putovanja.

 

Zahvaljujući ZIM rent a car agenciji, imate priliku da iznajmite automatic automobil u svim kategorijama ( mali gradski, srednje kategorije ili karavan ), ne samo u centru Beograda, mnogobrojnim hotelima, već i sa vaše kućne adrese. Sa iznamljenim automobilom možete da uživate u slobodi putovanja gde god da putujete, a da Vam ne nedostaje komfor na koji ste navikli.

 

Danas je punuda agencija za iznamljivanje automobila velika, ali je i velika razlika u kvalitetu i usluge koji agencije pružaju.

 

Manji automatik automobili - ekonomični i udobni za kraća putovanja

 

Imate skromniji budžet i potreban vam je automatik rent a car, a Beograd je vaša sledeća destinacija za kratak obilazak grada i okoline, ZIM rent a car u Beogradu vam nudi ekonomičan izbor automatik  automobila. To su manji automobili, tipa Opel Corsa automatik ili Škoda Fabija automatik, koji malo troše i koji su veoma udobni za putovanje, a imaju i dovoljno mesta za odlaganje prtljaga.

 

 

Automatik automobili srednje veličine su dobar izbor za godišnji odmor

 

Višečasovna vožnja do vaše destinacije može biti manje zamorna ukoliko putujete sa automatik automobilom. U našoj ponudi su automatik automobili srednje veličine, tipa Opel Astra sedan automatik, Opel Astra karavan automatik, Renault Megane karavan automatik, za četri do pet osoba.

 

Ovakvi automobili su udobni i obezbeđuju sigurnost i komfor na putu. Oni takođe imaju i dovoljno unutrašnjeg prostora u koji možete da smestite prtljag svih putnika, 4-5 kofera standardne veličine ( do 20Kg ).

 

Dodatna oprema za lagodno putovanje

 

Ako ste od onih koji na put uvek nosi više stvari, smatrajući da se nikad ne zna šta će vam tokom putovanja biti potrebno, ne morate da brinete gde ćete smestiti vaš obiman prtljag. U ZIM rent a car u Beogradu postoji ponuda automobila sa krovnim koferima-boksevima za stvari ili zimsku opremu.

 

Ne morate nositi puno stvari, već ići na zimovanje koje zahteva nošenje kabaste odeće koja zauzima puno mesta u koferima, kao i skije. U ZIM rent a car u Beogradu ćete moći da iznajmite vozila koja poseduju nosače za skije.

 

Putujte komforno u društvu

 

Ukoliko putujete u većem društvu ili imate veliku porodicu, najbolji izbor je veliki automobil, odnosno, putnicki kombi u kojem mogu da se voze osam/devet osoba. Putnicki kombi je komforan za duža putovanja i ima dovoljno prostora za masivan i težak prtljag. Putnicki kombi ili Mini van je praktičan za putovanje više osoba, uz to mogu da dele troškove benzina i putarine, a putovanje u drustvu bude zabavnije.

 

Kada sletite na aerodrom Nikola Tesla, rent a car vozilo vas čeka

 

Mnogi udobnost i lagodnost putovanja povezuju sa uštedom vremena i unapred rezervišu vozilo koje ih čeka po sletanju na aerodrom Nikola Tesla. Rent a car agencija će vam omogućiti da preuzmete vozilo direktno na aerodromu, u dogovoreno vreme. Prilikom odlaska iz Beograda, pre vašeg leta, iznamljeno vozilo možete da vratite na mesto odakle ste ga pruzeli na aerodromu.

 

Obezbedite sebi lagodno i udobno putovanje uz ZIM rent a car u Beogradu, gde pored besplatne dodatne opreme i raznovrsne ponude vozila, dobijate i druge pogodnosti kao što su popust za rani buking, pomoć 24 sata na putu i besplatnu mogućnost otkazivanja najma vozila. Bez čekanja i bez redova na salteru, naš predstavnik Vas čeka i licno odvodi do automobila na parkingu. Procedura iznajmljivanja automobila na aerodromu je brza, traje svega nekoliko minuta.