POŠALJITE UPIT I RENTIRAJTE VOZILO (MINIMUM 24H PRE POČETKA NAJMA)

Rani buking rent a car vozila štedi vreme i novac

Želite da uštedite novac i tražite najjeftiniji rent a car? Beograd je vaša sledeća destinacija za putovanje i raspitujete se gde je najbolje iznajmiti auto? Izaberite agenciju koja nudi popust za rani buking.

 

Rentiranjem kola unapred dobijate kola po mnogo nižoj ceni nego da iznajmljivanje auta ostavite za poslednji trenutak ili pri samom dolasku na destinaciju. Ranim bukingom štedite novac koji možete da iskoristite na druge aktivnosti tokom putovanja.

 

Pored novca, štedite i svoje dragoceno vreme kojeg često imate malo, u odnosu na obaveze kojih je sve više. Rezervišite auto na vreme i lišite sebe nerviranja zbog rizika rezervacije u poslednjem trenutku.

 

Kada je idealno vreme za rani buking rent a car u Beogradu?

 

Idealno vreme da iznajmite auto je oko 90 dana pre nego što planirate svoj put, ukoliko se radi o visokoj sezoni tokom letnjeg perioda. Tako ste opušteniji da planirate putovanje znajući unapred da imate kola koja želite. Kako ste već platili rentiranje vozila unapred znači da nemate dodatne troškove prilikom preuzimanja vozila i možete da počnete da uživate u vašem putovanju ili odmoru.

 

devojka u autu

 

Izaberite auto koji želite 

 

Rentiranjem automobila u poslednjem trenutku rizikujete da ne nađete auto koji želite. Tokom pune sezone, kada je veća potražnja za rent a car uslugama, većina automobila je već zauzeta. Ranim bukingom obezbeđujete sebi kola one veličine koja vam je potrebna za vaše putovanje, kao što je to manji auto za gradsku vožnju ili veći auto za više osoba i više mesta za prtljag. 

 

Dogovorite unapred lokaciju za preuzimanje automobila

 

Ranim bukingom znate unapred da će vas iznajmljeni auto čekati kad sletite na aerodrom Nikola Tesla. Rent a car agencija će u dogovoreno vreme i na dogovorenom mestu obezbediti vaše unapred rentirano vozilo.

 

Znajući da vas već čeka iznajmljen automobil na aerodromu je važna stavka koju skidate sa liste planova za putovanje. To znači da nećete ostati u panici u poslednjem trenutku pokušavajući da iznajmite kola koja su vam potrebna.

 

Za mnoge putnike povoljna lokacija za preuzimanje kola je aerodrom Nikola Tesla. Rent a car iznamljivanje automobila možete da dogovorite i na nekoj drugoj lokaciji. ZIM rent a car u Beogradu isporučuje vozila u 160 beogradskih hotela i hostela kao i u centru Beograda u ulici Tadeuša Košćuškog.

 

Besplatno otkazivanje najma vozila

 

Ako platite najam vozila unapred, ne znači da morate da platite punu cenu vozila ukoliko otkažete ili odložite vaše putovanje. ZIM rent a car u Beogradu će vam omogućiti da otkažete rentiranje vozila 48 sati pre dogovorenog preuzimanja vozila. To znači da možete da platite sada, a u slučaju da se vaša situacija promeni, možete da otkažete rezervaciju potpuno besplatno.

 

Ako ste osoba koja želi da zna svoj raspored unapred, onda je rani buking za vas jer će te uštedeti dragoceno vreme kao i novac koji vam je potreban za odmor. Ako ste skloni rezervacijama u poslednjem trenutku , možda bi bilo dobro da promenite ustaljenu naviku i uštedite sebi vreme i novac ranim bukingom i obezbedite najjeftiniji rent a car. Beograd ima u ponudi puno agencija, ali nemaju sve popust za rani buking.