POŠALJITE UPIT I RENTIRAJTE VOZILO (MINIMUM 24H PRE POČETKA NAJMA)

Korisni saveti za iznajmljivanje rent a car u Beogradu

U potrazi ste za vodičem za iznajmljivanje rent a car u Beogradu? Nudimo vam korisne savete i informacije za iznajmljivanje rent a car u Beogradu. Saznajte kada je najbolje vreme da iznajmite auto, prednosti i mane rent a car agencija ili koji je najjeftiniji rent a car. Beograd nudi veliki broj agencija, a samo neke od njih su povoljan i siguran izbor.

 

iznajmljivanje vozila

 

Rezervišite unapred i ostvarite rani popust

 

Kada planiramo unapred putovanje, letovanje ili zimovanje, ostavljamo za kraj iznajmljivanje kola koja su nam potrebna tokom boravka na izabranoj destinaciji. Međutim, iznajmljivanje vozila u poslednjem trenutku, tokom visoke sezone, znači veću cenu i manju dostupnost potrebnih automobila.

 

Najjeftiniji rent a car u Beogradu je onaj koji rezervišete nekoliko meseci unapred i za koji dobijate rani popust od 10 do 15%. Jedino tako ćete biti sigurni da će te dobiti auto koji želite i po povoljnoj ceni.

 

Izaberite rent a car agenciju koja obezbeđuje dodatnu opremu

 

Možda vam je potrebna sedeljka za bebu, a možda želite da vozite uz GPS uređaj za navigaciju ili vam je za odlazak na skijanje potrebna zimska oprema kao što su lanci, zimske gume ili nosači za skije. U mnogim rent a car agencijama se pored cene najma vozila naplaćuje i dodatna oprema.

 

Da ne biste došli u neprijatnu poziciju da nemate dovoljno sredstava za vaše potrebe tokom planiranog putovanja, raspitajte se unapred koja renta a car agencija u Beogradu obezbeđuje i dodatnu opremu

 

Potrudite se da ne plaćate kazne

 

Informišite se o uslovima i pravilima vožnje u Beogradu i van njega kako vam se ne bi desilo da plaćate kazne. Pridržavajte se pravila u saobraćaju kao što su vožnja sa obaveznim upaljenim svetlima, pratite znake za ograničenje brzine i upoznajte se sa sistemom naplate parkiranja.

 

Ako ste iz Beograda i potreban vam je iznajmljen auto, izbegnite plaćanje kazni za parkiranje i obavite mirno i bez brige sve poslove i obilaske u centru grada tako što ćete naći renta a car u Beogradu koji nudi opciju mesečnog parkiranja u centru.

 

Aerodrom Nikola Tesla - rent a car

 

Dolazite u Beograd avionom i lakše vam je da iznajmite i preuzmete automobil odmah po dolasku na aerodrom Nikola Tesla. Rent a car agencija koja ima uslugu najma vozila na aerodromu bi trebalo da ima jednostavnu, brzu i efikasnu procedura preuzimanja i vraćanja vozila.

 

Ne zaboravite da je bitno i radno vreme agencije kako vam se ne bi desilo da vozilo ne možete da vratite tokom vikenda kada imate zakazan let avionom. Zato je potrebno da renta car agencija bude raspoloživa tokom radnih dana, vikendom, praznicima, kao i tokom celog dana i noću. 

 

Otkazivanje rezervacije bez naplate

 

Kada nam se iz nekog razloga desi da ne možemo da idemo u hotel koji smo rezervisali, imamo mogućnost da u određenom roku otkažemo rezervaciju. Isto je moguće i sa iznajmljivanjem automobila u nekim rent a car agencijama.

 

Nađite agenciju koja klijentima daje mogućnost da otkažu svoje rezervacije 48 sati pre ugovorenog početka najma vozila i to bez naplate. Imajte u vidu da prilikom odabira agencije za iznajmljivanje vozila imate u ponudi ovu veoma povoljnu i praktičnu uslugu.

 

Širok izbor rent a car vozila

 

Svaka dobra i pozdana rent a car agencija bi trebalo da u svom voznom parku ima širok izbor vozila. U ponudi agencije bi trebalo da budu razna vozila koja mogu da zadovolje različite potrebe i ukuse klijenata.

 

U zavisnosti od toga koliko ljudi putuje, agencija može da ponudi manje ili veće vozilo. Prema potrebama putnika i vrsti putovanja, u ponudi bi trebalo da budu automobili sa automatskim svetlima, GPS navigacijom za bolje snalaženje na putu, automatic automobili, kao i automobili sa tempomatom za vožnju na autoputu. 

 

Naš savet je da prilikom iznajmljivanja vozila obratite pažnju na sajt rent a car agencije. Uređen sajt, sa svim neophodnim informacijama i pregledom vozila u ponudi, je još jedan bitan faktor koji utiče na odabir agencije. I na kraju, a ne manje bitno, ono što opredeljuje klijenta za neku rent a car agenciju su ljubaznost i profesionalnost osoblja.